metavers

Echipa archaag creaza medii virtuale personalizate in Metavers, in care oamenii se reunesc ca avatare pentru a experimenta posibilitatile nelimitate ale lumii digitale, a observa arta si designul si a socializa.

Aceste spatii ilustreaza potentialul utilizarii creativitatii, a programelor de ultima generatie si a aplicatiilor open-source pentru a dezvolta medii 3D accesibile, oricui, oricand, de oriunde.

Spatiile archaag sunt creatii originale, compuse din volume-concept, destinate explorarii, expunerii, proiectiei materialelor media sau discutiilor libere. Modelam singuri, de la zero, toate elementele 3D majore si introducem doar mici elemente preluate din surse online, precum mobila, piese de decor sau materiale si texturi, toate license-free sau achizitionate. Astfel ne asiguram ca avem 100% din proprietatea intelectuala a produsului final.

artaag's fitting room

Creat ca un proof-of-concept pentru o experienta fashion interactiva, Artaag’s Fitting Room imbina o interpretare contemporana de lux a arhitecturii Art Deco cu eleganta designului metaverse. Priveste-te in oglinzi purtand fiecare tinuta, in timp ce prietenii tai se bucura de sampanie si te admira de pe canapea.

secluded cabin

Amplasata intre stanci masive si un lanc de munte uimitor, Secluded Cabin este un refugiu idilic izolat pentru noi. Focul care arde in semineu, ceasca de cafea fierbinte de pe terasa si jocul subtil de lumini sus intre grinzile de lemn sunt tot atatea moduri delicate de a te face sa te simti incalzit, confortabil si binevenit. Ne-ar placea sa te vedem aici!

moonbases

Moonbases este un mediu virtual bazat pe elementele 3D ale colectiei Moonbases NFT creata de catre archaag si TopoSociety. El ilustreaza un sistem complex de Module si Upgrade-uri (racheta nu este inclusa!) care sunt de asemenea disponibile colectionarilor (https://loopexchange.art/collection/moonbasescards). Vino si tu alaturi de noi si achizitioneaza un Plot de pe LoopExchange (https://loopexchange.art/collection/moonbasesplots).

Daca vrei sa afli mai multe despre acest proiect, urmareste-ne pe Twitter (@MoonbasesNFT) si intra pe canalul nostru de Discord (https://discord.gg/Mk7PJncSQD)!

archaag archipelago

archaag archipelago este un spatiu virtual extrem de conceptual creat de echipa archaag pe platforma spatial.io pentru un eveniment 100% online in cadrul Romanian Design Week 2023 (RDW2023), unde oamenii se reunesc ca avatare pentru a experimenta posibilitatile nelimitate ale lumii digitale, a observa arta si designul si a socializa.

Dupa RDW2023, archaag archipelago a ramas actualul HQ al echipei noastre si unul dintre cele mai populare spatii virtuale create de noi pana acum.

tHE PURPLE SPACE PLACE

The Purple Space Place este un spatiu virtual personalizat creat pentru partenerul nostru, 5thColumn.events din Florida, SUA. Acest spatiu de evenimente orientat catre comunitate este dedicat prezentarii si promovarii proiectelor artistice creative. Echipele noastre lucreaza indeaproape pentru a oferi o experienta placuta tuturor, unde cu totii ne putem simti bineveniti si putem explora lumea web3.

YABOYNANCY'S APARTMENT

Acest bloc de apartamente abandonat in stilul New Yor City a fost realizat ca o cladire 100% originala, pentru creatorul web3 Yaboynancy, dupa specificatii clare, pentru a se potrivi cu stilul si scopul artei sale – acela de a spune povestea sa si de a imbratisa aventura de a se ridica din medii dure catre o figura consacrata in comunitate. Nivelul inalt de detaliu si realismul texturilor au fost principalele provocari ale acestui proiect, unul dintre primele realizate de noi pe platforma spatial.io 

gamering hall and vip lounge

archaag este membru fondator al GameRing, o echipa care detine si gestioneaza un spatiu de evenimente unde se tin saptamanal jocuri de zaruri si show-uri, cu premii constand in NFT-uri de pe Layer 2 si adrese ENS.

Creat initial doar pentru randari, spatiul actual a existat mereu in visul nostru ca un punt de intalnire virtual si a avut un succes tot mai mare. Dupa ce a trecut prin numeroase iteratii si modificari, el contine acum munca mai multor membri ai echipei si, desi conceptul principal si forma raman cele gandite de archaag, a fost optimizat si imbunatatit semnificativ de Lunar, gazda de pe spatial.io, decorat de Colin, MC-ul evenimentelor live, si contine opere de arta unice ale lui Munsing, Dice, Bimbo si multi altii.

AI VREO INTREBARE?
CONTACTEAZA-NE!